Szg74 kérdése:
Olcsó kerékpárra érdemes jó minőségű, márkás cég által gyártott hátsó kereket felszereltetni? Ha igen, milyent, ill. melyiket?
Figyelt kérdés
Olcsónak számító kerékpárt használtam eddig, (Scirocco Life Trial 28-as – a Herviseben kapható), a városi közlekedésben nekem ez megfelelt. Az utóbbi időben előjött az ilyen kerékpárok egyik gyenge pontja: a hátsó kerékcsapágy tönkrement, cserélni kellett a hátsó kereket, de a szintén olcsóbb változattal, amire cseréltem, megint gondok vannak. A kérdésem: szerintetek érdemes egy ilyen kerékpárra valamilyen márkásnak mondható gyártó által készített hátsó kereket felszereltetni? Nem lesznek kompatibilitási gondok, hogy az új kerék jó, de a sebváltókkal nem lehet jól kezelni, vagy a jelenlegi lánc nem bírja jól és hasonlók?2020. szept. 6. 09:16
1/5 anonim válasza:
Egy jó ismerősöm vett olcsó biciklit. Utóbb ráköltött 160 ezer forintot. Az olcsó az kb. 15-18 ezer forint volt (olyan húsz éve). Az eredmény egy sem ilyen, sem olyan járgány lett.
2/5 Alex Fly válasza:
Attól függ. Nyilván egy tecsógazdaságos KLT-ra nem fogok Spinergyt szerelni; de egy alapvetően jó olcsó gépre azért egy Rodi jó befektetés lehet...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. szept. 7. 09:24
4/5 anonim válasza:
Szerintem egy jobb kerékszett jó fejlesztés egy biciklin, lehet akár olcsó is a bicikli. Drágább, jobb épített kerék valószínűleg könnyebb és merevebb amitől gyorsabban, dinamikusabban haladhatsz. A súlycsökkentés sokkal jobban érződik a forgó alkatrészeknél, mert egy könnyebb kereket, könnyebb forgatni és jobb gyorsítani is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. nov. 15. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!