Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha Bubi bérlettel el szeretnék...

Ha Bubi bérlettel el szeretnék menni két egymástól távol eső helyre, akkor le kell raknom közben a biciklit?

Figyelt kérdés
Azt írja a honlap, hogy bérlettel alkalmanként csak 30 percig használható, azt követően fizetni kell.
2020. szept. 2. 14:20
 1/10 A kérdező kommentje:
Értem, hogy ne vigyék haza napokra a biciklit, de azért a 30 perc nevetségesen kevés. Miért nem lehet legalább egy órát, de inkább 3-4 órát hagyni rá?
2020. szept. 2. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtad, 30 percig ingyenes. De ha lerakod, utána felvehetsz egy másikat azonnal, így újraindul a 30 perc. Ez azért van így, hogy ne foglald a bringát, ha mondjuk megállsz valahol, mert ha kevés van és más vinné, vihesse. Bár én még olyat nem láttam, hogy ne lenne valahol, lehet nagyobb népszerűségre számítottak amikor kitalálták.
2020. szept. 2. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Cím: 1075 Bp, Rumbach Sebestyén utca 19-21.Tel: +36 1 325 5255E-mail: bkk@bkk.hu
2020. szept. 2. 14:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Azért mégiscsak túlzás, hogy ha el szeretnék menni az Infoparkból a Forgách utcához, és ezt egyben szeretném megtenni, akkor 1000 forintot szednek le rólam. Miközben van bérletem és meg se álltam.
2020. szept. 2. 14:39
 5/10 A kérdező kommentje:

Kösz, szépen, egyszer már írtam a BKK-nak egy hibás tábla miatt, a problémát is letagadták a válaszlevélben.

2020. szept. 2. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:
A rendszer célja a városon belüli “last mile” utazások segítése, nem a távoli városrészek közötti elsődleges közlekedési eszköz szerepének betöltése. Ezért van időben korlátozva az átalánydíjas használat. És nem mellesleg valóban megelőzik így azt, hogy valaki csak úgy leparkolja magának a bringát.
2020. szept. 2. 16:58
 7/10 A kérdező kommentje:
No, hát akkor már tudjuk, hogy azért nincs használva, mert nem is használatra tervezték.
2020. szept. 2. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Infópark-Forgách utca kb. 9-10 km. Ezt nem tudod bicajjal fél óra alatt megtenni?
2020. szept. 2. 20:25
 9/10 A kérdező kommentje:
Én fizetek neked, ha te megteszed.
2020. szept. 2. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:

Normál biciklivel simán, bubival necces (sokkal nehezebb tekerni, nagyon lassú).

Szerintem is megemelhetnék 1 órára az ingyenes időtartamot, mert a fél óra nagyon kevés. Én emiatt nem használom, mert az infoparkból a moszkva tér valami 30-35 perc volt és nem akarok sem 500 Ft-okat rádobni, sem feleslegesen megállni és szarakodni a lezárással, újrafelvétellel.

2020. szept. 2. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!