Milyen közeledési eszközzel rendelkezel?
Figyelt kérdés
2020. aug. 24. 19:51
11/18 anonim válasza:
Bicikli: Btwin Rockrider 340
Lábbusz: 0,2 LE, táplálékot kell tankolni bele, elég jól fogyaszt
12/18 anonim válasza:
Az én közeledési eszközöm a kedvesség, nyitottság.
13/18 anonim válasza:
Van egy Scirocco-m, meg egy Schwinn Csepel Landcruiser biciklim valahol a szüleimnél.
Ezen kívül a vállalkozásban vannak még öregebb személyautók, traktorok, amiket szoktam hajtani
15/18 A kérdező kommentje:
Milyennel?
2020. aug. 25. 20:01
17/18 A kérdező kommentje:
Miért van lefüggönyözve?
2020. aug. 25. 20:30
18/18 anonim válasza:
Van egy Suzuki Altom.
Van rollerem, de azzal csak a postára megyek,vagy a gyermekemmel gurulgatni, neki is van.
Van egy noname össztelós bringám, Németországban vettem pár éve 100€ ért amikor kinn dolgoztam, és sokallottam a bérletárat (megérte a bicaj, sokat használom azóta is)
Éves bkk bérletem is van, de ilyet jövőre nem veszek, idén márciustól júliusig nem is mentem tömegközlekedéssel, aztán ha jön megint a korona, megint hanyagolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!