Használható elektromos roller mikor lesz elérhető árba?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami helyettesíti a robogót, pl. 1.250.000ért lehet kapni a techlife x9et aminek végsebessége 100km/h, összkerékmeghajtású és 150km megtehető vele.
Lehetséges, hogy kb 10év múlva az ilyen képességekkel bíró rollerek elérhetőek lesznek az átlagember számára?
2020. aug. 19. 18:40
1/32 anonim válasza:
Bele a elérhető árba? Te 100km/h-val akarsz rollerrelezni?🤣
2/32 A kérdező kommentje:
Nyílván nem végsebességgel használom, 80km/h utazótempó tökéletes
2020. aug. 19. 18:42
3/32 anonim válasza:
Te bolond vagy, már húsz fölött igencsak instabil a jószág.
4/32 anonim válasza:
Elektromos motor az már, ami 100-al hasít. Lehet kapni, annyiért mint egy benzines autót.
5/32 D. Brasco válasza:
Neked szerintem fogalmad sincs egyaltalan mit is takar az a kifejezes,hogy elektromos roller
6/32 Alex Fly válasza:
A motorkerékpárok ilyen árban kaphatóak... Mi ezzel a gond?
7/32 anonim válasza:
Mennyi troll megint... én a kérdés A digitális fényképezőgépekhez hasonlítva válaszoltam meg 20 eve majdhogynem elérhetetlen volt most pedig igazából ha nem is aprópénzért De aki nagyon akar az nem megy a Tesco ba és vesz. Hát ha nem is 20 ev de én Tartok tőle hogy Legalább tíz év még valami normális áron kapható lesz rendesen használható roller.
8/32 anonim válasza:
Megvagy te húzatva a rollerrel.
Akkor már 4 kerék meghajtásút vegyél.
9/32 A kérdező kommentje:
#3as volt szerencséd kipróbálni?
#5 kérlek fogalmazd meg a definícióját🙂
#8 4kerék meghajtású közelekedési eszköz az szerinted roller?
2020. aug. 20. 12:53
10/32 anonim válasza:
Még nem próbáltam ki az általad delirált rollert, de mentem már rollerrel.
Amúgy gondolom ráadásul jogsi nélkül nyolcvannal teperni. Ezzel csak az a baj, hogy ha borulsz nem marad olyan szerved, amit később felhasználhatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!