Benzinmotoros roller es elektromos roller esetében hogy alakulnak a km per Ft költségek? konkrét példák érdekelnének
Az elektromosnál 1-2 Ft/km. Ha tudod tölteni pl. a munkahelyeden, akkor még ennyi sincs.
Benzinmotorosról még nem is hallottam.
itt Budafokon egy futár gyári benzinmotoros rollerrel száguldozik, megy mint a szél. Kezelése pofon egyszerű, ha indulna, csak meglöki, azt nyélgáz...fékezésnél gázt elvesz, a motor leáll. Kézbesít, oszt robog tovább. Angliában láttam ilyeneket, ott repülögép-modell motor hajtotta. Talán húsz ccm lehetett a legerősebb.
A költséget nem tudom, de ezt neked sem lenne nehéz megsaccolni, nem itt kérdezni.
Az elektromosnak olcsóbb az üzemanyagköltsége.
Meg mondjuk beviheted magaddal kb bárhova. A benzinest meg tilos bevinni boltba, lépcsőházba, irodába, tömegközlekedésre...
Meg mondjuk büdös is, leállítás után is.
Haver,te menthetetlenül hülye vagy,és ami az egészben a legszebb,higy még meg is akarod magyarázni,hogy te vagy helikopter.
Az ugyan is nem vélemény,hanem tény,hogy ilyen szarral nem vehetsz részt a forgalomban,de mindegy is mert ezt te vagy nem tudod vagy nem akarod felfogni innentől kezdve meg kár is itt a fingot fűrészelni.Sok sikert minden esetre ezekhez a tákolmányokhoz,csak majd nem lepődj meg ha úgy megbüntetnek vele hogy beszarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!