Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki mostanában van túl a...

Aki mostanában van túl a kresz vizsgán az megírná h milyen volt? H sikerült? Milyen kérdések voltak? Stb

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. aug. 16. 14:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Én is majd most megyek, jó kérdés. Amúgy az autós kategória tudják szerintem.
2020. aug. 16. 14:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Nekem holnap lesz vizsgám és kicsit izgulok h milyen lesz 🥺
2020. aug. 16. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem könnyű, úgy fogalmazza meg a kérdéseket hogy nagyon cseles, becsapós. Állítólag.
2020. aug. 16. 14:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Ahh ezzel nem nyugtattál meg 😅
2020. aug. 16. 14:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

KRESZ vizsgán semmi meglepetés nem érhet, egy számítógépes tesztsort kell kitölteni, még a kérdések is ismerősek lehetnek,. ha az e-titanon gyakoroltál.

Nem szól hozzád senki a vizsga közben, elolvasod a kérdést, értelmezed, és csak után a nyomsz a helyes válaszra... semmi becsapós nincs a kérdésekben, el kell olvasni, nem az első feléből "kitalálni" mit akarnak kérdezni, az meg nem nagy elvárás, hogy aki jogosítványt szeretne, tudjon szöveget értelmezni.

Azoknak lehet nehéz, akik a szabályokat nem tanulták meg, csak kérdés-válasz párosításokat magoltak, és a vizsgán esetleg néhány, addig még nem látott kérdést kapnak, amivel nem tudnak mit kezdeni, totóznak a tesztsoron (és még ők is "nyerhetnek", csak ugye lesz még vezetés, forgalmi vizsga is, ahol már ni9ncs egy perces gondolkodási idő a szabályokra)

2020. aug. 16. 15:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Én sokat tanultam...mégis úgy érzem h kb 70%-ig tudom a kresz szabályokat 😅
2020. aug. 16. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne izguld túl ez a lényeg. Volt egy olyan csoporttársam aki annyira remegett,hogy volt amit 2x nyomott meg. 1perced van minden válaszra. Olvasd el a kérdést és válaszd ki a helyes megfejtést. Vizsgán beültök egy számítógépes terembe elmondják a szabályokat és indul a vizsga. Gondolj arra,hogy az életben max másodperceid vannak dönteni itt 1perc menni fog!
2020. aug. 16. 16:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen olyan kérdések vannak, mint az e-titanon.

Figyelmesen olvasd el. 1 perc van kérdésenként.

Ha valamit nem tudsz, átugorhatod, de a végén visszaadja.

Sokszor egy szó a különbség és más a válasz.

Nagyon kell figyelni, de nem nehéz

2020. aug. 16. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
És honnan tudom hova kell leülni? Névre szóló lesz a gépek? És ha átmegyek mit kell tenni? És ha bukok? Ezeket is mondjátok el. Köszi.
2020. aug. 16. 17:29
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Az ajtón kint lesz a névsor, és hogy hányas számú géphez kell leülni.

A teremben lesz egy gyors adat egyeztetés, ott is elmondják, melyik géphez kell menni, a minitoron pedig a neved lesz kiírva kezdés előtt.

Ha végeztél, azonnal kiírja a gép a pontszámot, és hogy sikeres volt-e a vizsga, vagy sem.

Sikeres vizsga esetén nincs semmi teendőd, illedelmesen elköszönsz a vizsgabiztostól, és meglátogatod az autós iskolát további egyeztetés céljából.

Sikertelen vizsga esetén oda kell menni a vizsgabiztoshoz, megkérdezni, hogyan tovább... adnak egy csekket a következő vizsgadíj befizetésére, esetleg tehetnek megjegyzést, hogy tanulni kellett volna, nem totózni :-)

KRESZ vizsgán csak az bukik meg, aki felkészületlenül megy oda, a 10 hibapont lehetőség rengeteg.

2020. aug. 16. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!