Hanyas autópályán van a legkisebb forgalom?
Figyelt kérdés
m5 vagy m6-os pályán érdemes felmenni Pestre ha ugyanakkora tálvolságra van?2020. aug. 11. 22:21
A kérdező szavazást indított:
M5
M6
29 szavazat
1/17 anonim válasza:
Változó
Attól függ melyik napszakban mész
De inkább m5
2/17 anonim válasza:
Egyértelműen M6, az a legkihaltabb autópálya az egy számjegyűek között. Az M5 jóval forgalmasabb, mert fontos tranzit út, illetve ilyenkor nyugaton dolgozó keleti vendégmunkások, elsősorban törökök is sokan mennek haza vagy vissza oda, ahol dolgoznak.
3/17 anonim válasza:
M5 nonstop tele van, éjjel 3kor is mennek a román Sprinterek és kamionok.
4/17 anonim válasza:
M6. Alig van forgalom. M5 nemzetközi tranzit-útvonal, ott sosincs nyugalom.
5/17 anonim válasza:
M6. Hétköznap utaztam le fél éve Pécsre, munkaügyben. BP-en bekapcsoltam a tempomatot, a lehajtóig hozzá sem kellett nyúlni.
6/17 anonim válasza:
M6. Általában akármennyivel lehet menni alig van autó.
7/17 anonim válasza:
M6 déli részén senki nincs, főleg késő este. De ezt szó szerint kell érteni. A múltkor végigmentem éjfél után kicsit gyorsan (150 körül), Szekszárdtól délre egyetlen autó mellett nem mentem el és szemből is összesen 1 jött.
8/17 anonim válasza:
M6-on egyértelműen kisebb a forgalom.
Viszont, ha a pesti oldalra mész, akkor lehet megéri bevállalni a forgalmasabb M5-öt, hogy az M0-ás hídon ne kelljen végigállni a dugót.
9/17 anonim válasza:
Azért ez érdekes mert ha Pécsről akarsz menni akkor hogy méssu az 5-ön.
10/17 anonim válasza:
Honnan akarsz menni, mert az a lényeg inkább.
Még közel sincs egymáshoz hogy lehessen választani közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!