Ha levezettem a 30 órát, utána mennyi idő múlva mehetek vizsgázni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 19:46
1/5 anonim válasza:
Változó, attól függ mikor kért vizsgaidőpontot az oktatód. Nekem anno úgy csinálta, hogy már 20 óra körül kért, hogy pont addigra legyen időpont mire végzek a 30 órával. És az utolsó órámat pont közvetlenül vizsga előtt vezettem le.
2/5 anonim válasza:
Kapásból mehetsz. Sőt, már 29 után mehetsz, mert a kötelező minimum 29+1, és a +1 a vizsga. Az más, hogy az oktató azt javasolja valakinek, hogy inkább vegyen még pár plusz órát, de az csak javaslat, nem kötelező egyáltalán (de általában igazuk szokott lenni, szóval érdemes rá hallgatni).
3/5 anonim válasza:
Ember fuggo valaki 40 valaki 50 de akar 80 ora utan
4/5 anonim válasza:
Elméletileg a 30. órán már mehetsz.
5/5 anonim válasza:
Azt majd az oktató mondja meg.
A 30 levezetett óra nem áll általában egyenes arányban a vizsgára való alkalmassággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!