Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha autót nem vagyok képes...

Ha autót nem vagyok képes vezetni, akkor azért még az AM jogosítványra van esélyem?

Figyelt kérdés
Elektromos kerékpárt tudok vezetni (300W), a KRESZ-t tanultam (le is vizsgàztam belőle elsőre), és betartom. B kategóriàra elvileg alkalmatlan vagyok. AM-re lehet esélyem? B-vel is buktam egy halom pénzt, amikor kiderült, hogy hülye vagyok, azért kérdezem.
2020. aug. 4. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Ha B-hez hülye vagy, ne akarj AM-re ülni; hamar kivasalnak.
2020. aug. 4. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Ültem már segédmotoroskerékpàron, és naponta elektromos kerékpárral közlekedem.

B jogosítványom meg azért nem lett, mert az oktató 20 pótóràt akart velem vetetni, és azt mondta, hogy ha megvettem sem mehetek vizsgázni, mert nem enged.

2020. aug. 4. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy csak rajtad múlt. Inkább kifogtál egy szar oktatót.

Természetesen az AM meg lehet, bár attól függ, hogy mi nem ment a B-nél.

2020. aug. 4. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán időben oktatót kellett volna cserélni, de te inkább elhitted h hülye vagy
2020. aug. 4. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Válts oktatót, és jelentkezz vizsgára.

Nem ismerjük a körülményeket, de az alkalmasságról nem egy oktató véleménye dönt, hanem többszörös sikertelen vizsgázás, és utána PÁV felmérések.

2020. aug. 4. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
De pontosan mit jelent, hogy "alkalmatlan vagyok"? A kocsi vezetése nem megy vagy pontosan mi? Szerinem csak egy rossz oktatód volt.
2020. aug. 4. 21:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vigasztalàst!

Hatos, hát nyilván hibàztam míg jártam vezetni, de az az igazság, hogy az oktatót nem is nagyon érdekelte, hogy mit csinálok. Kifizettem neki mindent, az első néhány órában még magyarázott is, aztán beültem és nem szólt hozzám a vezetés végéig, mindig teljesen más dolgoggal volt elfoglalva, például volt, hogy végig telefonálta az órát, és közben röhögcsélt, közben oda se pillantott, hogy én mit csinálok, az egyetlen dolog amit csinált, hogy amikor indultam volna (pl zöldre váltott a lámpa), akkor a kuplungot nem engedte, hogy én engedjem fel, mindig ő indult el helyettem, hiába mondtam neki, hogy ez zavar. Szóval mivel kifizettem neki mindent, már nem tudtam átmenni máshoz, főleg, hogy övé volt az autós iskola, és egyedül ő volt benne oktató is. Aztán utolsó órán azt mondta, hogy hát ilyen nyomorékot, mint én még nem látott, szóval pengessek ki neki 20 pótóràt, de lehet, hogy a 20 pótóra is kevés lesz, meg valószínűleg vehetek bármennyit, úgysem fog engedni vizsgázni, mert buta vagyok. Ezt mondta így.

Én teljesen lesokkolódtam, és sokáig nem voltam képes autóba ülni, most már azt hiszem újra tudnám kezdeni, de még mindig félek kicsit, hogy a következő oktató is ezt fogja mondani nekem... Ezért ilyen alternatívàkat keresek, mint az AM jogosítvány.

Nagyon jó lenne egy B jogosítvány, mert munka területén is több lehetőségem lenne, de sajnos az ilyen "élmény" a legtöbb emberben benne marad, és ez alól én sem vagyok kivétel. Talán egy nap belekezdek újra a B-be. Nehezíti még az egészet az is, hogy mindenki ezzel cikiz engem évek óta...

2020. aug. 4. 22:35
 8/8 anonim ***** válasza:

"Nehezíti még az egészet az is, hogy mindenki ezzel cikiz engem évek óta..."

Bocs, de tényleg madár vagy.

Fizetsz az oktatásért, és hagyod ezt a stílust... mindenhol le fognak húzni.

Szedd össze magad.

2020. aug. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!