Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány ujrakezdése?

Xowy kérdése:

Jogosítvány ujrakezdése?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 évvel ezelőtt elkezdtem a jogosítványt. Viszont félbe hagytam. 2 év van rá hogy KRESZ vizsga után levezessem a 30 órát mire lejar a határidő. Nos nekem októberben fog lejarni, viszont azt nem tudom, ha én szeretném az egészet elölről kezdeni, azt lehet e úgy, hogy a két évem még nem járt le. Valaki tudna ebben segíteni? Sok órám van még bent és nem lenne már időm sajnos le vezetni. Ezért szeretném elkezdeni inkább újra az egészet. Ha valaki kérdezném, hogy 2 év alatt hogy nem tudtam le vezetni, a válasz az hogy az oktató nagyon sok embert vállalt el, és 1-2 havonta vitt vezetni. Plusz nemrég költöztem is Mosonmagyaróvárra. Itt szeretném újra elkezdeni. Köszönöm előre is a válaszokat.

2020. júl. 26. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs időd levezetni a maradék óráidat, de van időd, hogy újrakezd az egész tanfolyamot? Kidobsz egy csomó pénzt az ablakon? Te egyáltalán érted, amit akarsz, vagy valaki bebeszélte neked ezt a baromságot? Olyan nincs, hogy az oktató nem visz vezetni. Beszélj az iskola főnökével, ne az oktatóval és találjatok normális megoldást, másik oktatót, stb.
2020. júl. 26. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem várj októberig!

Az autósiskola ilyen esetben is visszaadja a befizetett pénzt, ha megvan a nyugta, amivel igazolni tudod.

Az oktatók most nagyon elfoglaltak. Nem csak, hogy nyáriszünet van, tehát sok az iskolás tanuló, hanem nem érték még utol magukat a vírus miatti 2 hónapos kimaradás miatt. Úgyértem akik március és május között vizsgáztak volna, azok kb most fognak. Ergo kb most meg szeptemberben lesz egy hajrá és maximum utána tudnak újakkal kezdeni.

Tehát mindenképp várnod kell(ene).

2020. júl. 26. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:
A papíromat már ki kértem. Ki is fizette nekem az előre befizetett pénzt. De el költöztem és itt már nem hiszem hogy októberig sikerül le vezetnem amit kell. Plusz itt most sok kiadásom van, mert egyedül élek mostmar. Ezért szeretném újra kezdeni az egészet. Csak arra vagyok igazán kíváncsi hogy októberig szól a 2 évem de én pl szeptemberben vagy augusztusban el tudom e újra attól kezdeni az egészet
2020. júl. 26. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

El, de nem sok értelme van.

Elkezded pl augusztus közepén. Ha szerencséd van, beleférsz októberig, ha nem, tudod mi van...? Újra kell mindent csinálni.

Ráadásul azt hallottam, hogy mindenképp le kell vezetni még 30 órát az új oktatóval is, de persze lehet, hogy ez nem igaz.

2020. júl. 27. 05:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!