Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ellehet menni, gyalog vagy...

Ellehet menni, gyalog vagy biciklivel a Dunához?

Figyelt kérdés
Google Map-en megnéztem elvileg ellehet, Streetview-ban is megnéztem mindenhol van járda, akkor most mi is az igazság?
2020. júl. 25. 23:11
 1/9 A kérdező kommentje:
Budaörstől (ezt elfelejtettem oda írni)
2020. júl. 25. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kocsival el lehet valószínűleg gyalog is.
2020. júl. 25. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy el lehet. Legfeljebb nem aszfaltos úton/járdán, hanem mellette a gazban.
2020. júl. 25. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
El lehet.
2020. júl. 25. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerékpárút ill. -sáv végig van, egyedül a kelenföldi állomásnál lévő régi aluljáróban nem tudom, hogy engedélyezett-e a kerékpározás vagy tolni kell(ene). Ahol meg elmész bringával, otg gyalog is sikerülni fog.
2020. júl. 26. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5: tiltva nincs a kerékpár az aluljáróban (de nem kerékpárút) és mindkét oldalról be van vezetve a bicikliút.

Igazából Budapesten nagyon sok ilyen aluljáró van.

Konkrétan a kelenföldiben állítottak már meg rendőrök, hogy toljam a bicajt, teljesen normális hangnemben beszélve kérdeztem, hogy mi tiltja, merthogy tiltó tábla nincs, csak kerékpárút vége tábla van kint. erre mondták, hogy igaz, de csak ésszel menjek (egyébként úgy szoktam)

2020. júl. 26. 08:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyébként Budaörsről tényleg végig van bicikliút, ha kelenföldig beérsz, onnan gyakorlatilag a Dunapart bármelyik része megközelíthető bicajjal.

Gyalog azért nagy a táv szerintem, és a "táj" sem túl érdekes...

Kamaraerdőn át is mehetsz egyébként, csak át kell születned Budaörsön az autópálya túloldalára.

2020. júl. 26. 08:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os, a bizonytalanságomat az okozza , hogy mindkét aluljáró a vasútàllomás része és az állomások területén a MÁV-csoport szabályai tiltják a kerékpározást.
2020. júl. 26. 10:08
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment is a pipa mindenkinek :)
2020. júl. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!