Ha vonattal utazom és IC - re vettem jegyet online, akkor a jegyemnél miért csak az van feltüntetve, hogy EX?
Ma vettem jegyet online, 5 - öt vettem egyszerre és a jegyen név szerint fel van tüntetve mindenkinek a helye is meg minden, de én IC - re vettem jegyet és a jegyre meg csak annyi van írva, hogy
Vonat : EX ..xy..
Nincs ott, hogy IC pedig én arra vettem jegyet. Ez miért van? Attól még az IC - re kell majd felszállni vele vagy a másikra?
A normális válaszokat előre is köszönöm!
melyik IC-ew vetted a jegyet?
átszálás is van az utazásban?
Le ne írd , konkrétan melyik vonatról van szó, még a végén tudnánk segíteni.
Mindenesetre úgy tűnik , expresszvonatra vettél jegyet.
"expressvonat intercity helyjegy"
most akkor melyik?
ez két külön vonat
tényleg tudni kellene hogy melyik vonat.
nem kell megírnod, hogy honnan hova mész, csak a vonatot írd meg légyszi, mert így a sötétben tapogatózunk
intercityre vettem jegyet.
A vonat száma 1874, fél egykor indul. A vágány van még odaírva meg hogy honnan hova megy és ennyi.
ezért mondtam hogy konkrét vonatot írj! így már világos!
nézd meg melyik kocsiba szól a jegyed és melyik helyre, oda kell ülnöd
ezeken a vonatokon van IC kocsis, meg nem IC kocs is.
Balaton és Tópart expressz
A Balaton expresszvonatok Budapest-Déli és Keszthely, a Tópart expresszvonatok Budapest-Déli és Nagykanizsa között két-kétóránként közlekednek, a tó partján Balatonszentgyörgyig közösen óránkénti eljutást biztosítva. A vonatok csak a jelentősebb állomásokon és megállóhelyeken állnak meg.
Tópart expressz
A Balaton és Tópart expresszvonatokon külön expresszvonati és InterCity szakasz közlekedik. A légkondicionált InterCity kocsikban komfortosabban lehet utazni, WiFi szolgáltatás és a legtöbb kocsiban konnektorok is rendelkezésre állnak. Az utasok igényeinek megfelelően a vonatokban 3-3 darab InterCity-kocsi közlekedik, melyekbe pót- és helyjegy váltása kötelező. Az expresszvonati kocsikba helyjegy váltása szükséges, kivéve a Siófok-Keszthely/Nagykanizsa szakaszon belül utazók számára.
A helybiztosítási kötelezettség a kerékpárokra is vonatkozik, az expresszvonatokon limitált számban 8 bicikli szállítható – kerékpárjegy és kerékpárhelyjegy váltásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!