Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miskolc környékén kis forgalmú...

Miskolc környékén kis forgalmú, aránylag jó állapotú, lehetőleg hegyi útvonalak vannak valahol?

Figyelt kérdés

Nem szálguldozni szeretnék csak egy jó kanyargós hegyvidéki kocsikázást ahol kevés ember van

Írhattok privátban is ha nem szeretnétek ennyire publikálni

2020. júl. 19. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Jó állapotút ugyan nem tudok, de Lillafüred-Bánkút/Mályinka felé làtványos az út. Eger felé is, de ott sok az idióta motoros (a normálisak mellett). Esetleg Varbó felé is mehetsz.
2020. júl. 19. 15:31
 2/2 dirtboy ***** válasza:
100%

A jóminőség a hegyi meg nem forgalmas út ezeket nem lehet együtt említeni.

A bükk ami kozel van azonban jó minőségről nem nagyon lehet beszélni,és forgalmasak is,főleg hétvégén.

Mondjuk autóval nem annyira zavaró,és lillafürdetől a megye határig sok helyen javítottak az úton. Ha tényleg jó hegyi utat szeretnél akkor mátrába kell menni,vagy át szlovákiába.

A mátra nagyon jó minőség de az is nagyon forgalmas és idén annak ellenére hogy motorozok sem mentem még oda.

Én szlovákiát kedvelem ilyen téren,én is miskolc kozeli vagyok,imrikfalvát tudom ajánlani hogy látogass el oda már pelsőctől kezdve isteni a táj.

2020. júl. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!