Felétek milyen állapotban vannak a közutak? Nálunk Pest megyében elég egy közepes város meg a környéki falvak között, finoman szólva is hagy kívánnivalót a maga után az útburkolatminőség. Egy egy jobb szakasz van, meg felújítés van..
Figyelt kérdés
Orszéguti kerékpárral de autóval is elég rossz, hogy ilyen utakon kell járni kelni.
Nem tudom, milyen utak vannak pl Csehországban vagy Szlovéniában, de talán legalább útburkolatminőségben kellene egy színvolat tartani.
2020. júl. 15. 08:06
11/17 anonim válasza:
Miért lenne troll válasz? Pilisjászfaluról van szó, ha ennyire érdekel, gyere bármikor és nézd meg. :)
12/17 anonim válasza:
Ja amúgy köszi, ismét feljött a kérdés és eszembe jutott hogy kifelejtettem valamit az előző válaszomból: hogy időnként ellepi a térdig érő víz az utat. :D
Ez a természeti képződmény már "Jászok tava" nevet is kiérdemelte a helybéliektől annyira állandósul néha.
Amúgy nem értem, milyen "erdei ösvényről" írsz. Ami nem a Nagykörút, az egyből erdei ösvény? :D
13/17 A kérdező kommentje:
Hú árok, csatorna?
2020. júl. 15. 13:35
14/17 anonim válasza:
Állítólag mostanában dolgoznak rajta...
15/17 anonim válasza:
Felénk idén 2 forgalmasabb utat újítottak fel a 4-ből, egyet pedig már 2-3 éve. Bár van olyan útszakasz ami másból sem áll csak lyukakból meg foltokból.
16/17 anonim válasza:
Debrecenben, porhanyósak és nem csak a földutak, mert azokból is van bőven a városban. Az útfelújítások mindig csak egy rövid szakaszt érintenek és azok is évekig (!) tartanak. A föld utak leaszfaltozása is csak jó esetben pár száz méteres szakaszonként történik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!