Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Online kressznél érdemes...

Online kressznél érdemes jegyzetelni magamnak?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el és egyelőre elég egyértelmű, magától értetődő dolgok vannak benne. Aki már csinálta, ettől függetlenül érdemes ezt is kijegyzetelni, vagy elég lesz az új információkat?
2020. júl. 9. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Jegyzetelve könnyebb a tanulás - ez érvényes minden tantárgyra.

Mondjuk én javaslom az e-learning mellé még egy KRESZ könyv olvasását, de majd jönnek, akik szerint az fölösleges, elég csak a teszteket nyomni... csakhogy a forgalomban már nem az A-B-C válaszlehetőség közül kell a helyesre klikkelni, hanem gondolkozás nélkül tudni, hogy ott milyen szabályokat kell alkalmazni.

2020. júl. 9. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

E-learning sem csak tesztekből áll.

Talán kevesebb szöveggel, de olyan mint egy KRESZ könyv (azaz nem a száraz jogszabályok, hanem próbálják a lényeget leadni képekkel, videókkal).

Modulok végén vannak ellenőrző tesztek, és külön vannak vizsgafelkészítő tesztek, amiket szintén lehet modulonként próbálgatni.

2020. júl. 9. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
51%

#2+

Annyival nehézkesebb a használata, mint egy sima könyv, hogy vannak benne ilyen léptetések oldalakon belül.

Ha egy bizonyos információt keresel (pl. reakcióidő, vagy fékút), akkor nem elég megnyitni az oldalt, hanem lehet hogy léptetned kell nyilakkal, hogy megjelenjen az információ az adott oldalon belül.

Képzelj el egy könyvet, aminek a 3. oldalán, a lap alján van amit keresel.

E-learningnél nem mutatja egyből a teljes 3. oldalt, hanem először csak a tetejét. Léptetned kell, hogy sorban kirajzolja a bekezdéseket. Első olvasáskor ez még hasznos is, szép sorban halad. Visszakereséskor viszont nem a legjobb megoldás.

Ennyiből macerásabb egy könyvnél. Meg annyiból, hogy nem tudod magaddal vinni mindenhová.

2020. júl. 9. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Fontosabb dolgokat amiket tenyleg kellenek, en kijegyzeteltem.. pl. hol leeht megfordulni, elozni stb
2020. júl. 9. 16:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én lefényképeztem a monitort telefonnal😁.de egyszer se kellett elővenni simán ment a vizsga 75/74
2020. júl. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!