Hozhat valamekkora fellendülést ha megépülnek az M9-es és M47-es autóutak és ezzel megvalósul az ország nyugati-déli-keleti Megyeszékhelyeinek összekötése? Mennyire csökkenti ez az ország Budapest-központúságát/vízfelyűségét?
Én pécsi vagyok és biztosan többet fogok belföldön autózni, ha elkészül végre. Így is megyek néha, de gyakran csak szutyok minőségű főút van 2 pont között és gyakran azért nem megyek el valahová végül, mert csak béna utak vannak arra.
Egy országos méretű déli autópálya-körgyűrűvel minden megváltozna a közlekedésben.
Szerintem az M8-as mint elkerülő nagyon jó lenne, levenné a terhet az M0-ásról, mondjuk egy Székesfehérvár-Kecskemét, esetleg Szolnok nyomvonalon.
Az M9-es szerintem csak a délnyugati-délkeleti országrész közötti utazási időt csökkentené, egy Kaposvár-Szeged nyomvonalon, levenné a terhet a bajai hídról.
Már régen megkellett volna csinálni hogy a tranzit forgalom még csak ne is érintse a fővárost.
Ez valami borzalom hogy mindenkinek bekell menni oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!