Miért nem értik meg a gyalogosok azt az alapvetést, hogy ők a sérülékenyebbek?
Mindenki azzal jön, hogy a gyalogosok elsőbbsége itt meg itt. Igen, papíron. De fejfa feliratnak igen sovány vigasz, hogy de neki volt elsőbbsége, vagy igaza. Én személy szerint soha nem lépek ki autó elé, mert az út az autóké, én ott csak mint átmeneti jelenség lehetek, mint gyalogos. Igen, vannak jogaim, elsőbbségem, de marha sokra megyek vele, ha az autósnak én csak egy puffanás vagyok a lökhárítón, de aztán engem visznek a temetőbe, kórházba.
Vagyis a gyalogosok hamis, csalóka, igazából felesleges jogai helyett azt kellene belesulykolni minden gyalogosba, hogy te csak törékeny csontból és puha húsból vagy, a kocsi meg másfél tonna vas. És a találkozásotokból csak te kerülhetsz ki vesztesen.
#11 Nem gyalogátkelőn történt, annyi eszem nekem is van :DD
Szimplán át akart sétálni az úton, ott ahol éppen kénye kedve szerint megfelelt neki, nem volt gyalogátkelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!