Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet -e orszaguti bringa...

Lehet -e orszaguti bringa vazat hegeszteni?

Figyelt kérdés
Van egy oreg MIELE orszaguti ( verseny ) bringam. Nagyon szeretem, jo lenne megtartani. Az a problema, hogy eltort a vaz azon a reszen, ahol a hatso kerek van felerositve, a valto feloli oldalon. Meg lehet -e ezt hegeszteni? Szokas ezt igy javitani, vagy ki lehet dobni a vazat?

2020. jún. 23. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen anyagból van? Fémből? Ha igen, akkor biztosan meg lehet hegeszteni. Ha már valami modernebb cucc, pl. carbon fiber, akkor azt meg ragasztani lehet (de ott lehet szükség lesz pótanyagra).
2020. jún. 23. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A vázak általában rézzel keményforrasztottak. Le lehet venni a hátsó villapapucsot, és egy ugyanolyan újat feltenni a helyére. Jobb bringás műhelyeknek lehet hogíy van a tarsolyában nekik dolgozó "öreg vázas szakibácsi". Sajnos akit tudtam volna ajánlani, Tarapcsák "Pajti bácsi" Miklós már nem él, ötven éves Csepel vázakat rakott nekem rendbe úgy, hogy csak lestem.
2020. jún. 23. 19:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Szerintem ez Crom-Molibden-Acel otvozet. Szoval egy jo minosegu acelotvozet.
2020. jún. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!