Miért nem enged vizsgázni?
Sziasztok.
Februárban kezdtem el ,68.vezetési órámnál tartok jelenleg, mostmár pénzhiány miatt heti 1x tudok vezetni menni amitől szoktak apróbb hibáim adódni parkolásba esetleg korrigáláskor. De alapvetően minden jól megy. Felhoztam hogy szeretnék elmenni vizsgázni de azt mondta hogy majd esetleg augusztus végén kiir. Rákérdeztem miért olyan soká de nem kaptam rá indoklásképp választ.
Ez szerintem nem fair mert nem vagyok béna és sose kell neki belenyúlnia a vezetésembe.
Nem vagyok egy határozott fajta ezért húztam halasztottam ezt a dolgot eddig de besokalltam most és az otthoniak is már piszkálnak hogy miért nincs màr meg a jogsim hiszen már időszerű lenne.
Mit tegyek? Váltsak ilyen óraszámnál?
Előre is köszi.
22/F
Mondd meg neki, hogy kérjen neked vizsga időpontot. Ha megkapod az időpontot, akkor egy órát még előtte megbeszéltek, de több órát nem akarsz finanszírozni.
Ha 1 héten belül nem mond egy elfogadható időpontot a vizsgára, akkor fordulj az autósiskola vezetőjéhez.
A fő kérdésedre pedig az a válasz, hogy azért húzza az időt, mert addig van pénze belőled, amíg le nem vizsgázol.
Tényleg állj a sarkadra! Már jóval előbb még kellett volna tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!