Külföldről rendelek egy csomagot, hogy lehet hogy ilyen drága árak mellett UPS-el küldik?
Speciális szerződések, stb.
Economyshipping, meg miegymás
Nekem németből küldtek velük egy csomagot, amit állítólag kétszer próbáltak meg sikertelenül kézbesíteni. Természetesen mindkétszer otthon voltam.
Végül el kellett mennem a vecsési telephelyükre érte, mert megfenyegettek, hogy 24 órán belül visszaküldik, ha nem veszem át. Mindezt e-mailben, mintha a telefont nem ismernék.
Vecsésen kiderült, hogy a csomag sérült és kiszakadt, ennek ellenére nem voltak hajlandók jegyzőkönyvezni a sérülést, sem kibontani a csomagot. Azt mondták vagy elviszem így, vagy visszaküldik a feladónak. Kénytelen voltam rizikózni és átvenni, mert a 400 Eurós ára már ki volt fizetve és jegyzőkönyv hiányában ki tudja milyen címszóval küldték volna vissza.
Szerencsére a csomag tartalma nem sérült, de ha legközelebb külföldről rendelek, kifejezetten kérni fogom, hogy ne ezzel a pusztulat céggel küldjék a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!