Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az normális,hogy az oktatóm 1...

Az normális,hogy az oktatóm 1 vezetési alkalmat 2 órának számít,de egy alkalmon csak 60 percet enged vezetni ?

Figyelt kérdés
A forgalmi vizsga megszerzéséhez 30 levezetett óra kell,de ha minden alkalmat 2 órának számít,csak 15 alkalomszor vezethetek, ráadásul mindig csak 60 percet,maximum. És ez szerintem irtó kevés. Normális ez ? Más iskoláknál is így csinálják ?

2020. jún. 17. 18:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ti mirol beszeltek? Ma lett meg a forgalmi vizsgám. 50 perces egy óra. Vagy lehet csak nálam volt annyi. Fogalmam sincs. De nagyon sok ismerosomnek is mind 50 percesek voltak az orak.
2020. júl. 22. 18:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem is 50 perc általában, viszont az heti 4-5 alkalommal.

Ha meg nem fér így bele akkor van egy 2x50 perces és kettő 50 perces órám. Ritkán van hogy egy héten 2 szer van 100 perc. Igazából nagyon fárasztó 100 percig ott lenni fejben maximálisan. Sokszor még az 50 perc is lefáraszt, ha sok a balfék.

2020. júl. 22. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
45 perc volt hivatalosan, gyakorlatban viszont 30.az elejen 15 percet eltökolt. Mentunk lottozoba, ide-oda. Osszesen jo ha 60 percet vezettem.
2020. júl. 22. 19:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem, ha megy valahova, azt az időt mindig levezetteti.

Pl. Vezetünk 50 percet, de bemegy az egyik autóssulihoz ahol én negyed órát várok rá, akkor az óra hivatalos végéhez hozzáadunk még negyed órát. Ezek általában beleférnek, és még így is odaér(ünk) a következő tanulóért időben.

2020. júl. 23. 04:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Jo neked, nekem sosem adta vissza. :) Gondolom ezt eljatszotta a tobbi tanuloval is
2020. júl. 23. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!