Aréna pláza mélygarázsában mennyi ideig ingyenes a parkolás?
jövőre lesz meg a jogsim, addig szeretném az autómat főleg télre, valami fedett, fűtött helyen parkoltatni.
ahogy nézegettem az aréna hátsó részében w-z szektor nem zavarnék senkit, mindig üres.
mennyi ideig lehet ingyenesen ott parkolni, tudja valaki esetleg?
Elvileg végtelen, de elég gyorsan ki fogják szúrni, hogy sose használják a kocsit, aztán elviszik. Szerintem ismerősnél helyezd el!
Egyáltalán mi a fenének van autód jogsi előtt komolyan...
előbb összejött... :)
ismerős sem akadály, csak gondoltam ha nem kéne senkit se mozgósítani így lenne a legjobb. közel is van... stb... esetleg az őrség kap zsebbe havi 10k-t?!
direkt nézegettem volt ott hátul több autó is ami hetekig-hónapokig ott állt.
Szerintem inkább ismerősnél, és teszel neki akármilyen szívességet (vagy adsz neki különleges ajándékoscsomagot bon-bonnal piával stb.)
De ha a jogsid meglesz, még mindig nem lesz garázs az autódnak, úgyhogy elég hülyén néz ki az ügy...
Ha van jogsi akkor napi használatban lesz, akkor meg szvsz. nem kell garázs, csak most télen, hóban-fagyban nem lenne kedvem kinthagyni, használatlanul...
legalább amikor elkezdem használni addig nelegyen leamortizálva... :)
"esetleg az őrség kap zsebbe havi 10k-t?!"
Vajon hányan vannak összesen szolgálatban??
15-en biztos váltják egymást, semmi sem jutna egy főre a zsebpénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!