Buszozás csak nálam okoz elvonási tüneteket?
Minden úgy kezdődött, hogy nem találtam ce +papírokkal melót, sírtam is főleg itt esténként.
Folytattam a busz jogsit , meg is volt a rutin, addig úgy olyan semmit nem éreztem, de kimentünk a városba és nem akartam hazamenni, olyan jó volt vezetni, kb. még soha nem éreztem ilyet, igaz balfaxkodtam kettőt-hármat ,de kérem első alkalom, hogy 10km-nél többet vezettem egy nap nagy autót meg iszonyatosan nagy mosolyt csalt a számra ez, kb. mint az első nővel való kapcsolat, vagy amikor kapusként félpályáról bebaxtam a szomszéd falunak a 86. percben a győztes gólt. Sőt, ez jobb.
Most, hogy 2 napja nem vezettem oktatómat zaklatom, minden busszal foglalkozó face csoportba beléptem, nem akarok tetoválást , de néztem már busz tetoválás rajzokat/mintákat.
Ez normális?
Nekem is megvan a CE, gondolkodtam a buszon, de eléggé antiszoc vagyok, lehet, kirúgnának 1 hónap után, mert elküldtem mindenkit a drága mamájába...
Meg melóztam egy tartályos cégnél, oda rengetegen mentek úgy, hogy előtte buszoztak. A jónépet szidták, nem bírták emiatt.
Nálam sima személyautóval van ugyanez.
Fél éve van jogsim és kocsim, alig várom hogy vezethessem.
Munka után és hétvégén bepattanok, navigáción kiválasztok egy célt, zene be, indulás.
Hétvégente ha tehetem, levezetek 2-300 kilómétert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!