Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezt a gokart féleséget meglehe...

Ezt a gokart féleséget meglehetne valósítani?

Figyelt kérdés

Az ok amire kell -> kicsit poszásabb homokban,eljutni A-ból B-be semmi más,néha már elég a gyaloglás,autóval nem lehet,biciglivel meg ugyanott vagyok.Mezőgazdasággal foglalkozom,ennyi magyarázat elég szerintem ehhez a részhez.

Szeretném ha nem érné el a 40 kg-ot.

Összecsukható legyen a váz közepénél hogy az elejét maga alá csukhassam,kis kompakt legyen.Kocsiból ki-be.

Se fék,se kuplung,se kipufugó cső,semmi felesleges nem kell rá,a gázt tudjam lábbal nyomni vagy bármi egyszerűéggel állítani.

20 km/h érje el,szerintem az már jó.

Még az össze csukás,kerékméret,tengely szélesség meg gáz megoldása hogy hogy legyen meg keret az úgy nagyjából megvan.

Azt nem tudom mekkora motor kellene.Elég lenne egy 120cm3 honda gx motor vagy 160 vagy kisebb is elég?

Fogaskerékáttételt meg ugye kikéne számolni a kerék méretből,de ugye a motor is számít.

Akkor az hogy ne legyen kuplung azt meg úgy szeretném hogy,lenne hátul egy kihajtható feltámasztás vagy bármi hogy ne kapjon egyből terhelést,és ha berántottam,kipörög aztán beleülve előre döntöm és már gurul is?

Ezt lehetséges kivitelezni vagy nem jó az elképzelés?

2020. jún. 12. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

40 kiló, csomagtartóban elférjen és 120cm3-en gondolkozol??? Esélytelen. 50-es blokkal is nehéz lenne ezt megoldani.

Egyébként amíg a féket fölösleges extrának gondolod, jobb, ha gyalog jársz...

Vegyél egy elektromos rollert, az tudja, amit akarsz.

2020. jún. 12. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Olyan helyen járok vele ahol belátni jó nagy területen mindent és még a madár se jön velem szembe,mivel magánterület és senki sincs így igen,nem te mondod meg hogy fékkel vagy fék nélkül.

Olyan motorra gondolok ami van például egy szivattyún is,és rögtön leadná a hajtást.

2020. jún. 12. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Fentebb látható, hogy miért lényegült át "mezőgazdasággal foglalkozom" kifejezés buta paraszttá. Beképzelt surmó gyökér, miért ugatsz be, hogy "nem te mondod meg hogy fékkel vagy fék nélkül". Ami nincs lekerítve zárható módon, az hiába telekkönyvileg magánterület, a KRESZ szabályai érvényesek, és te a házikendács fék nélküli szaroddal nem közlekdhetsz ott sem.
2020. jún. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!