Hogyha R22 es helikopter tipusra teszek le vizsgat,akkor csak azt az egyetlen helikopter tipust tudom vezetni?
Figyelt kérdés
Hogyha R22 es helikopter tipusra teszek le vizsgat,akkor csak azt az egyetlen helikopter tipust tudom vezetni?2020. jún. 5. 10:42
1/4 anonim válasza:
Mindent kétszer mondsz, mindent kétszer mondsz?
Hivatásosként csak azt a típust vagy jogosult vezetni. Ez biztos, de szerintem magángépedet is csak azt vezetheted, amelyik típusra vizsgáztál. Ez csak vélemény. Tudni tudhatsz, ha megtanultad másik típus kezelését is, de nem vizsgáztál.
2/4 anonim válasza:
Meg aztán ha egy kicsit is érdekelne téged, akkor elmennél oda ahol ilyen tanfolyam vagy vizsga van és ott mindent elmondanak részletesen.
3/4 anonim válasza:
Csak azt az egyet, minden típusra külön vizsga kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!