Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnék olyan...

Hogyan találhatnék olyan közösséget az interneten, ahol valódi pilótáktól kérdezhetek?

Figyelt kérdés

Rólam annyit, bár ez nem érdekfeszítő szempont, nem szeretnék sem kereskedelmi sem katonai pilótává válni, a lövész és a buszsofőr szakma nekem túl keménynek tűnik és a korból is kiestem.

A repüléstől mint hobbitól nem tudok szabadulni gyerekkorom óta, akár megszerzem a jövőben a PPL-t, akár nem. Elég ha a "GA terminálig" eljutok. Érzem, hiába van pénzem elég sétarepülésre lassan az idegeire megyek a helyi repülőklubnak, akkor is ha időnként kiegészítő oktatást is kapok, mint túlérdeklődő. Így marad a közösség számára megvetett és gyűlölt szimulátorozás, pedig felerészben mindent [link] tőlük és másoktól tanultam, enélkül bele sem mertem volna fogni, ez is sok százezer forintomba került. Elegem lett a külföldi fórumokból. Magyarokkal szeretnék beszélni, repülésről, műszertanról, motortanról, fizikáról, tapasztalatokról. Tény 3 millió forint még pillanatnyilag nincs a zsebemben, ami késik nem múlik.

#repülés #fórum #képzés #légi közlekedés #szimulátoros képzés #polgári repülés
2020. máj. 31. 20:41
A kérdező szavazást indított:
Pilóta válaszoló vagyok
Érdeklődő válaszoló vagyok
3 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Apukám hobbi szintű pilóta, '79 óta repül. Vitorlával kezdte, volt nemzeti bajnokságon 3., azóta oktat sima vitorlát, mo-vitot meg egymotoros gépeken is, illetve mindenféle elméletet is, meg van PPL-je, vett nemrég egy repülőt, így én leginkább a félig laikus kategóriába tenném magam, közvetlen kapcsolattal egy pilótával. :)

Ennél sokkal olcsóbb, ha ez a téma érdekel, ha rendszeresen kimész repterekre repülni. Vitorlázót ajánlom, mint az egyik legelérhetőbb, talán egyik legnyersebb, legélvezhetőbb formáját a repülésnek. Közben ismerkedhetsz hasonló érdeklődésű emberekkel, biztos szívesen magyaráznak dolgokat, főleg ha beiratkozol rendesen órákra. Asszem ősztől szokott elmélet lenni kezdő vitorlásoknak, de biztos van egyéb lehetőség is.

2020. jún. 1. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!