Hogyan közlekedsz legszívesebben?
#1, amelyikkel szívesebben közlekedsz... 😅
Köszönöm kommented! 😊
Igazából mind a négy. Ha jó idő van, akkor biciklivel megyek a buszhoz, ami amúgy 20 perc séta.
Szóval a lényeg: a biciklizés nálam a nagyobb távolságú gyaloglást, illetve a kisebb távolságú tömegközlekedést váltja ki.
50 kilométerről járok be Pestre, buszozom, vagy néha vonattal megyek. Nekem nem lehet még jogsim, mert csak jövőre leszek 17, de szerintem napi 2x50km jobb a buszon pihenve, mint a kocsiban 100%-os figyelem mellett. Édesanyukám kocsival jár be, mert olyan korán kezd és/vagy későn végez, hogy a busz nem megoldás. Egyszer viszont elromlott a kocsi, és busszal kellett mennie. Nap végén ő is megerősítette, hogy sokkal jobb, mert ott is tudott pihenni, és nem kell végig figyelni.
Motor :) Van B-s jogsim is, meg van 2 bicajom, de a motor a kedvencem, hogyha 10 km-nél messzebb kell menni. Ha csak ilyen néhány km-t kell menni, akkor bicaj, mivel ilyen rövid távra kb ugyanolyan gyors, mint a motor, gyorsabb, mint az autó.
Szegedre szoktam ingázni Budapestről, olyankor vonattal megyek, mert tudok közben olvasni, videót nézni, pihenni. Motoron ezeket nem lehet illetve sokkal drágább, mint a diákjegy.
#9, nem muszáj szavazni.
Többieknek köszönöm az értelmes választ! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!