Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Peugeot L1H2 4,963m L2H2...

Peugeot L1H2 4,963m L2H2 5,413m L3H2 5,998m L4H2 6,363m?

Figyelt kérdés
Ezek közül melyek férnek be biztosan egy (párhuzamos) parkolóban?

2020. máj. 24. 02:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak a hely hosszúságától függ, ugyanis a szélességükben nincs különbség.

Nyilván a legrövidebbel kisebb helyekre is le fogsz tudni parkolni, ahol a hosszabbak már nem férnének el.

Vagy nem értem a kérdést.

2020. máj. 24. 04:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Kempingautóra szeretném átalakíttatni, és le akarok tudni parkolni vele az összes parkolóba, kicsibe és nagyba is! Azt tudom hogy a kisebbel le tudok parkolni a kisebbe és a nagyobba is! Az a kérdésem hogy a legkisebb parkolóba melyik legnagyobbal tudok maximálisan beparkolni? Szerintem nincs külön furgonra parkoló! Nem tudom hogy jegyet előre vagy utólag kell venni hogy beparkoltam, de nem akarok úgy járni hogy ha előre veszek egy jegyet mondjuk egy éveset vagy pár hónaposat hogy nem fér be a furgon.
2020. máj. 24. 06:04
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Mit akarsz kempingautóra átalakítani???

Érthetetlen amit össze hordassz.

2020. máj. 24. 07:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"Az a kérdésem hogy a legkisebb parkolóba melyik legnagyobbal tudok maximálisan beparkolni?"

Parkolóhely mérete - 20 centi.

De még mindig nem értem mit akarsz kihozni ebből.

2020. máj. 24. 07:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy szabványos parkolóhely szélessége 2,3 vagy 2,5 méter, hossza 5 vagy 5,5 méter.

Belvárosokban az L1 vagy L4 között nem igen lesz különbség mikor parkolni akarsz. Tapasztalatból mondom, inkább csak a szerencsén múlik a megfelelő hely megtalálása a az úticélod közelében.

2020. máj. 24. 09:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Ugye még nem ismerem a közlekedési szabályokat de félek hogy túlságosan ki fog lógni az autó hátulja! Vagy nem számít hogy egy 5 vagy egy 5,5 méteres parkolóba leállok egy 6,363-as furgonnal? Az ugye 1 vagy 1,5m többlet. Nem büntetendő egy ilyen túl hossz? Egy 9 méteressel is beállhatnék ha betudnék?
2020. máj. 25. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted akinek 6,45-ös van, az hogy parkol le? Ha befér beteszi, ha nem fér be, akkor keres helyet neki. Büntetni nem fognak, max ahová behajtási tilalmad van és te mégis behajtasz, aztán ott rakod le a szekeret. Ha kilóg a fara, mert rosszul parkolsz, vagy olyan helyre ahová szemmel láthatólag se fér be, és mégis szabálytalanul berakod, a kilógással akadályozod a forgalmat, és nincs konkrét célod, hogy ilyen módon parkolj pl nem árut viszel valahova és azt pakolod kifelé, akkor megbüntetnek.

De egyébként elég hülye kérdést tettél fel...

2020. jún. 3. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!