Jó, ha 2016-os kresz vizsga próbatesztekkel gyakorolok?
Figyelt kérdés
Egy 2016-os gyakorló cd-t kaptam kölcsön. Azt tudom, hogy nincsenek rajta mozgóképek. De azon kívül kb. ugyanaz? Ha a mozgóképes kérdéseket jól tudom, ezzel be lehet gyakorolni normálisan? Vannak most már plusz kérdések? Ha ez már megy úgy, hogy mindig megvan a 65 pont, akkor élesben is menni fog?2020. máj. 16. 16:39
2/3 anonim válasza:
A kreszteszt.net oldalon is érdemes gyakorolni. Én is ott gyakoroltam az e-titanos tananyag mellett. Meg a play áruházból le tudod tölteni a kresz szituációs kvízt ingyen. Az is jó.
A 2016-os ról csak annyit, hogy olvasd el amit az előttem szóló belinkelt, de pl. az elsőbbségadás tekintetében nem lehet sok különbség.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. máj. 16. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!