Romániába készülök A kategóriás motorral, igaz, hogy odaát nincs semmiféle útdíj, még autópályán sem?
Figyelt kérdés
2020. máj. 14. 18:03
1/6 anonim válasza:
Igaz, náluk a teljes autópálya ingyenes, ráadásul motorral az összes úthálózat is. Kivétel talán trans fagarasan, és a tenger közelében egy hosszú híd. (talán Csernavoda?)
2/6 anonim válasza:
Basszus nem hiszem el hogy még Romániában is jobb élet van mint itt
3/6 anonim válasza:
Romániában a teljes országos közúthálózat használata ingyenes motorral, ellenben minden más gépjármű esetében fizetősek az autópályákon felül az országutak is.
4/6 anonim válasza:
"Basszus nem hiszem el hogy még Romániában is jobb élet van mint itt"
Jól gondold meg mielőtt ilyet leírsz, mert nagyon megbánnád, ha cserélnünk kéne. Üdv Erdélyből.
5/6 anonim válasza:
Igaz, mindig kocsival mentem, de rögtön a határon kellett váltani egy matricát, vagy valami hasonlót a közlekedéshez. Anélkül nem használhatom az utakat, azaz egyáltalán nem igaz, hogy ingyenes. De én külföldinek számítottam ott.
6/6 anonim válasza:
Autópálya matrica árak Romániában személygépkocsik esetén 2020
Személygépkocsikra Romániában 4 féle autópályamatricából választhat az autós:
- 7 napos román autópályamatrica, melynek ára: 3 EURO
- 30 napos román autópályamatrica ára: 7 EURO
- 90 napos román autópályamatrica ára: 13 EURO
- éves román autópályamatrica ára: 28 EURO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!