Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ezekután saját költségemen...

Ezekután saját költségemen kell megjavítattnom a motorom?

Figyelt kérdés
Egy munkatársam szerette volna kipróbálni, és kölcsönadtam neki egy körre a cég udvarán. Állítása szerint volt egy kis gyakorlata, mert régebben sokat járt Simsonnal, de nincs A jogsija, és ekkora motoron még nem ült. Elmagyaráztam az alapokat, kezelőszerveket, és bíztam benne, hogy nem lesz gond. Sajnos nem így történt, mert valamiért bepánikolt, és fékezés nélkül beleronggyolt az udvaron lévő szemetes konténerbe. A jobb oldált nagyon megsérült, bordatörés, kificamodott a válla, és combcsonttörést szenvedett. Ez három hete történt, műteni kellene, de járvány miatt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kerül rá sor. 27éves a srác, és a szüleivel él, akik nagyon fel vannak háborodva a történtek miatt, és engem hibáztatnak. A motorom Honda shadow 750, most használhatatlan, és közel 400ezerbe kerül a javítás. Ők nem kérdezték, én pedig nem mertem említeni , mert van elég bajuk, és amúgyis nagyon ellenségesen bánnak velem a történtek után. Én úgy gondolom, hogy mivel a srác okozta a kárt, illene megtéríteni. Tévedek?

2020. ápr. 30. 20:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azóta mit intéztél?

Hiába emeled ki.

2020. máj. 25. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!