Mivel nincs jogsim, nekem ez nem luxus autóval is főnyeremény lenne, ha adnak sofőrt is... :D
2020. ápr. 19. 18:47
12/23 anonim válasza:
Amugy eladni el lehetne? Vennék belöle egy kecot es fenntartom azt en.
2020. ápr. 19. 18:53
13/23 anonim válasza:
A jogsim elvették,de így se kellene.Mert a 3. és az utolsó pont kizáró ok lenne nálam.Nekem kell a levegő,különben bezártság érzetem lesz.
2020. ápr. 19. 18:55
14/23 anonim válasza:
nekem kéne. Megnézném kinek nem, ha éles lenne...
2020. ápr. 19. 18:59
15/23 anonim válasza:
vagyis a kérdésed elfogadnál úgy luxusautót hogy nem lehetne vele rajkodni . az én válaszom igen
2020. ápr. 19. 19:06
16/23 anonim válasza:
Simán elfogadnám. Ha nem lennének ezek a pontok akkor se amperkodnék vele.
2020. ápr. 19. 19:09
17/23 anonim válasza:
Az emberek tobbsegenek nem kellene. Mindig az a cel, hogy mas lassa, hogy mas felnezzen rajuk.
Csak sajnos ebbol a magyar valtozat az amikor valaki megjelenik a 25 eves bmw-vel, audival es azok neznem fel ra akik krumplier szavaznak kb
2020. ápr. 19. 19:10
18/23 anonim válasza:
Kéne a fenének! Luxusautó? Minek? Egy régi MX-5 sokkal boldogabbá tenne. A külseje tök mindegy, nem villogni kell, a lényeg, hogy élvezet legyen vezetni. És ez még a megfizethető kategóriába esik. Napi használatra meg bármi megteszi, amiben VTEC motor van. :D
2020. ápr. 19. 20:03
19/23 anonim válasza:
"- autóba ki-, és beszálláskor soha senki nem láthat téged": ezt hogyan kivitelezzem? Ma még megoldható a szkafander, vagy minimum a maszk, de amúgy? A pusztán?
"- csak úgy vihetsz benne utasokat ha akkor nem te vezetsz": ha az enyém az autó, akkor nem engedné más használni.
Amúgy nem mennék bele.
2020. ápr. 19. 20:51
20/23 anonim válasza:
Hát igen, de ha örökké beáll egy autó a garazsomba azért leveszik az emberek hogy nem idegen parkol a hazam alatt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!