Ilyenkor megbuntethet a rendor ha ki megyek itthonrol?
Megteheti a rendor hogy megbuntet az utcan ha epp megyek el vagy haza ? Ugy tudom szabadidos tevekenyseget lehet csinalni, kormoshoz fodraszhoz lehet menni ...
haverom megbuntettek amiert kocsikazott a varosba, es blokkot kellett mutatni igazolaskepp hogy boltba voltunk.
Es ha epp kormoshoz megy valaki hogy bizonyitja hogy ott volt? Vagy a fodraszt?
En pl nogyogyaszhoz is el jarok messzebbre es azt hogy bizonyitom? Nem kapok papirt rola... hogy ott jartam mert maganak jegyzetel..
Nem ertem mar az egeszet..
Latom eleg ertelmesegiek itt egyesek, bar mit is vartam HAVEROM buntettek meg a kocsival BARATNOMTOL kertek blokkot. Nem ugyan az a ketto.
Azt meg hol irtam le hogy EN akarok menni kormoshoz??? Sehol... en csak azt irtam hohy oda LEHET MEGENGEDETT a szabaly szerint !!! Esz hova mesz...
Maradjunk annyiban, hogy haverodat kismillió más dolog miatt is megbüntethették éppen. Kocsival volt, éppen szabályt is szeghetett.
Az, hogy kértek a barátnődtől blokkot, arra nincs jobb ötletem, de tény, hogy elég példátlan a dolog, nem vagyok benne biztos, hogy nem valami más miatt volt gyanús (pl már többször látták ugyanott elsétálni rövid időn belül), és amolyan kötözködtek vele. Ha tényleg csak a boltba ugrik le az ember és odafelé állítják meg akkor mire hivatkozna? Meg egyébként is ott a jogszabály, ha mégis ilyesmi történne valakivel - amire normális esetben kicsi az esély - , végig kell olvasni és elő kell venni és ki kell választani a megfelelő indoklást hozzá.
Ha valóban így volt, egy várost írnál, hol volt ez? (csak puszta kíváncsiság)
#4 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!