Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » C kategóriához is kell PÁV...

C kategóriához is kell PÁV vizsgát tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon a fejembe vettem,hogy megcsinalom az összes olyan jogosítványt amit ha elvégzek valamilyen szinten kevésbé kell féljek a jövőtől,tehát könnyebben találok munkát.

Félek a PÁV vizsgától! Azt mondta egy ismerősöm ha megbukik valaki,egy hónap múlva kap pótvizsga időpontot,ha ujra bukta akkor egy év mulva.Valaki csinálta már? Mi a tapasztalata? Láttam egy videót Youtubeon,ami azt tanácsolja h rajzoljak szineket egy papirra és amilyen színre vált a videon a képernyo ahhoz érintsem a kezem..szóval lényegében,nagyon komplikált megcsinalni ezeket a jogositványokat?

2020. márc. 6. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan mint amikor egy 5 éves gyereknek tanítják a színeket. Nagyon nehéz szerintem megbukni ezen bárkinek is, szóval ettől csak nehezebb vizsgáid lesznek. Legrosszabb esetbe azt mondják hogy 2 évre adják csak meg.Kell C-hez is ha magyarorszagon akarsz vele elmenni dolgozni. Külföldön nem kérik.
2020. márc. 6. 16:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Megnyugtattál mert azt mondod nem ez a legnehezebb vizsga. :)
2020. márc. 6. 17:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem :)) ez ilyen reakcióidő meg figyelemmegosztásos téma. Olyan mint amikor vezetsz és ha jobbra kell kanyarodnod akkor felfelé nyomod az indexkart. Kb ezt próbálhatja imitálni. De vezetés közben meg ezer dolgot van egy egyszerű bekanyarodásnál. Pl kézi váltós kocsinál kapcsolni kell az alsó felső sor között, indexelni,kormányt tekernk, tükröket nézni,utat nézni,váltani stb. De igazából nem nehéz se a c se a ce vizsga csak a pótnál azért oda kell figyelni hogy rendesen kihúzd a szerelvényt és ne menj fel a padkára.
2020. márc. 6. 17:07
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha jol értem,minden kezdet elott a PÁV-ot érdemes először megcsinalni,igy van?
2020. márc. 6. 17:25
 5/11 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés,melyik Páv-t kell megcsinaljam?
2020. márc. 6. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Miközben a jogsit csinálod akkor bejelentkezhetsz PÁVra.
2020. márc. 6. 17:29
 7/11 A kérdező kommentje:
A PÁV 3 közúti fuvarozásra ad engedelyt,tehát ha melózni akarok,gondolom azt kell megcélozzam.
2020. márc. 6. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe a páv 2-re jelentkeznék mert az jó az adr-re is illetve ha majd egyszer buszozni szeretnél akkor arra is az kell
2020. márc. 6. 17:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen és összegben is ugyan az.
2020. márc. 6. 17:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Ugyanaz az összes, csak más a szint, amit teljesíteni kell. Páv1-nél komolyabb reakcióidőt, jobb memóriát várnak el, mint páv3-nál.
2020. márc. 6. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!