Ha “elhagyom” a jogosítványom, mennyi idô, mire megjön az új?
Miért nézegeted a képet a jogsin...? Vagy minek mutogatod másnak...?
amúgy esélyes, hogy mivel digitális kép, és most készült, u.azt fogják rátenni az új jogsidra is. :-DDD
amúgy kapsz papírt, amivel vezethetsz.
Nem tudom, ilyet még nem csináltam.
De amikor fényképeztek, a fülkében volt egy monitor amin láttam a képet, és megkérdezték hogy jó lesz-e.
De gondolom nem teszed közszemlére, a rendőrnek meg legfeljebb lesz egy jó napja.
Én nem foglalkoznék vele.
Nekem nem mutatták meg:D csak a papíron láttam már.
Hidd el utolsó, én is leszarnám, de mondom, ez nem szimplán rossz kép, hanem teljesen nevetséges😀 De nem biztos, hogy megcsinálom ezt, azért nincs annyi szabadidôm, hogy ilyenekkel is szarakodjak, de foglalkoztat a gondolat.
Tedd be az igazolványtartóba, tegyél rá egy nagy Tutius lakatot, aztán jó eséllyel soha az életben nem nézi meg senki. Tőlem rendőr is kb. 5 éve kérte el utoljára, pedig vezetek saját meg céges autót is.
A jogsihoz nem szoktak normális képet csinálni, ezt biztos valami jogszabály tiltja, nem tudom. De az biztos, hogy ha a lejárat előtt csináltatsz újat, az 4000 Ft. Megér ennyit egy másik rossz kép, amit nem nézeget senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!