Mit csináljak hogy jobban menjen a vezetés?
Már 30 óránák tartok de nagyon rosszul megy ls az oktató is mondja mindig
Van valaki akinek nem megy? Mit csináljak hogy jobban menjen?
Nekem hulladék volt az oktatóm. Nem figyelt rám, csak sablonból tanított, ami nekem nem segített. Én elméleti szinten gondolkodom. Ha nem értem, mi miért van, hiába a gyakorlat, nem tudom megcsinálni. Érdekes módon másik oktató képes volt elmagyarázni mit, miért és hogyan.
Kötelesek másik oktatót biztosítani, ha kéred és kötelesek kiadni az anyagod, hogy másik iskolához mehess. Ezt a swift auto suli Székesfehérváron többször megszegte.
Ha valamivel gondod van, beszélj velük, hogy ez nem megy, beszéljétek meg részletesen és csak utána gyakoroljatok. Ha erre nem hajlandó, ne fizess többet nekik és keress másik iskolát.
Szintén,mint a 3-s.
Kapkodtam,túl akartam lenni gyorsan az órákon. Féltem.
Aztán olyan 26 óránál elhatároztam,hogy ez így nem mehet tovább.. Onnantól kezdve,elkezdtem oktatók videóit nézni. Ott néztem a táblákat,a szabályokat fejben én is lejátszottam. Hallgattam az autó hangját. Nagyon sokat segített. Koncentráltam ,és 1 a 30.óránál azt mondta az oktató,hogy most simán kérne vizsgaidőpontot,ha meglenne az 580km. Miután "lenyugodtam",sokkal jobban élveztem a vezetési órákat. Másként fogtam a kormányt,jobban éreztem az autót.
Az,hogy az oktató megerősíti benned,hogy nem megy,az szerintem abszolút negatív. Mi nem megy pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!