Mit jelent az, hogy egy kocsinak külföldi okmányai vannak?
Figyelt kérdés
osztrák német bármi ilyesmi.annak több az átírása?ja és ha megveszek egy kocsit akkor hány nap vagy hét az átírása és kb.mennyibe kerül az összes papír?egyáltalán nem értek hozzá csak kíváncsi vagyok.2010. júl. 23. 22:43
1/5 anonim válasza:
picit lejjebb tekersz, lesz egy link az átírásról. Egyébként az egész érthetően elmagyarázza...
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2010. júl. 23. 23:25
4/5 A kérdező kommentje:
de okos vagy ne kérdezz válaszolj nem tudom mivel jár ha külföldiek az okmányok nincs kocsim és nem értek ezekhez a dolgokhoz.ha írsz valamit az segítőkész legyen vagy ne írj.és nem vagyok szőke se zseni,hogy mindenhez értsek.
2010. júl. 25. 14:56
5/5 anonim válasza:
igazad van kérdező, énis most nézek ezeknek a dolgoknak utána pedig mondhatjuk hogy értek a kocsikhoz de ehez a részéhez nem...az utolsó válaszoló a hülye:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!