Tippek a forgalmi vizsga előtti stressz leküzdésére?
Sziasztok! Január 28-án megyek forgalmi vizsgára és eléggé parázok. Ilyenkor az a baj, hogy olyan dolgokat is elrontok amik "alapjáraton" jól mennek. Pl.: legutóbb annyit sztoriztak az oktatók, hogy milyen hibákon megy el a vizsga (pl.: bal hátsó kerék hozzáért a záróvonalhoz, 30-as táblánál 34-re lassított az egyik tanuló, egy szűk utcában valami bokornak a kinyúló ága éppen csak hozzáért az autóhoz stb), hogy tisztára elveszett minden önbizalmam és próbavizsgán annyit hibáztam mintha csak a 10. órámnál tartanék.
Az ilyen helyzetet ki hogyan kezelte?
Nem kioktatást szeretnék kérni, hanem építő jellegű válaszokat azoktól, akik már túl vannak ezen.
Előre is köszönöm!
Hajnalban keltem és mentem a buszhoz, mert fél 8-kor volt a vizsgám, és előtte még vezettünk egy órát. Akkor inkább azon izgultam, hogy le ne késsem a buszt, így sprinteltem a megállóba:DD (Előtte egyél és igyál valamit, és ha lehetőséged van rá mosdóba is menj el.) Míg mentünk be a megyeszékhelyre, kibeszéltük, hogy hogy aluttunk, meg macskákról:D Kérdezte, hogy melyil parkolást érzem gyengébbenk, melyiket nézzük át, ógy kaptam a lehetőségen és kértem a jobbra hátra 90-t, mert éjjel mikor vergődtem az ágyban, ezen kattogtam, hogy hogy kell csinálni:)
Figyelj a tükrökre, holtterekre(!), többi közlekedőre (nekem erre 3 hibavonalat húzott be, mert a többi autós viselkedésén múltak), gyalogosokra. Parkolásnál ne izgulj nagyon, van két lehetőséged javítank, élj vele!
Uuuuh nekem a növényke mentette meg a parkolásomat, (jobbra előre 90), nézem, nézem, vajon meddig lehet menni...padkát nem kéne fogni...erre megrezzentek a levelek, így az első gondolatom az volt, hogy: jó, oké, állj, tökéletes. A második, hogy az oktató ki fog nyírni, mert ez volt az egyik gyengéje, amire azonnal ugrott, hogy összekarcolod a kocsit!! Vizsga után mondtam neki, hogy amúgy bocsi nem akartam. Ő meg jaa, igen láttam, hogy neki mentél...Majd nevetett és mondta, hogy nincs is abból semmi. Elviszi polírozni és kész.:D
Sok sikert!! (Sajna a ne izgulj tanácsok nem igazán válnak be...)
*aludtunk
*melyik
*gyengébbnek
*így
Bocs:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!