Mennyire nehéz meg tanulni vezetni úgy hogy kb semmit nem értesz az autókhoz?
Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 19:34
1/8 anonim válasza:
A rutinpályán gyakorlás erről szól, szinte senki nem tud semmit, ott tanulja meg, majd megy ki a forgalomba. Semmilyen külön tudásra nincs szükséged, mert ami kell, azt ott fogod megtanulni az oktatóval. Te csak vezetni fogsz, meg egy nagyon alap műszaki rész van a kapcsolókról, a többi már nem is része az oktatásnak. A motorháztetőt sem nyitod fel, ahogy kereket cserélni sem kellesz, és műszak hibát sem fogsz megoldani - ezek nem részei az oktatásnak.
2/8 anonim válasza:
Bevallom őszintén, szerintem jobb egy kihalt úton (és lehetőleg egy régivágású autóval) megtanulni vezetni. Ehhez szükség lesz egy másik személyre is nyilván, de ilyen módon sokkal jobb megtanulni vezetni szerintem. Jómagam 13 évesen tanultam meg vezetni, akkor voltam elég nagy a kuplung benyomásához és a fater ezzel alkalmasnak látott a vezetésre. Végül 18 évesen lett meg a jogosítványom.
3/8 anonim válasza:
Műszakilag nem kell hozzá előképzettség.
Műszaki ismeretek amúgy is vannak a tanfolyamon, azt kell komolyan venni.
Sokkal fontosabb, hogy KRESZ-ben járatos-e valaki. Nagyon sokan tanulnak úgy vezetni, hogy komoly hiányosságaik vannak ebben, és ez csöppet sem zavarja őket.
4/8 Meton válasza:
Gyerekkorában mindenki játszott már kisautóval, biciklizni is nagyjából mindenki tud. Amúgy sem kell hozzá mérnöki tudás, de azért nem árt, ha képben vagy, hogy a motor elöl van és az hajtja a kocsit. Ne menj neki semminek, a fák nem gumiból vannak. Maradj az úton és tartsd a sebességet. Ha fékezni kell, akkor a másik pedált nyomd, közvetlenül a gázpedál mellett. Ezt szerintem azonnal tudni fogod, mert eléggé kézenfekvő. A többi már csak gyakorlás.
5/8 Shannaro válasza:
Én kb. két hét alatt tanultam meg vezetni, úgy hogy azelőtt csak utasként ültem autóban. Utána még két hétig gyakorolgattam körbe körbe a városban, instruktorral mellettem. Gyakorlatilag nulláról vizsgáig egy hónap alatt meg lehet tanulni.
6/8 anonim válasza:
Más a vezetés és más a szerelés....
7/8 anonim válasza:
Ugye van a vezetés és megint más a szerelés
8/8 Iván Lajos válasza:
tapasztalatom szerint:Vezetni megtanulni viszonylag könnyű, de közlekedni már sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!