Láttam egy autót többször gyorsan menni a házam elött, megnéztem a rendszámát és nincs érvényes műszaki rajta, mit lehet ilyenkor vele csinálni?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 14:12
11/11 anonim válasza:
Én az adott megyei közlekedési hatóságának küldenék egy értelmezhető és jól kivehető fotót a szóban forgó járműről, és szokásairól, plusz egy print screent lementve, hogy nincs biztosítása. Ez mondjuk csak arra bizonyítèk, hogy valamikor közlekedett vele valaki, de legjobb esetben válaszolnak mi a haszna, vagy miért nem tudják így kezelni. Esetleg jogtanácsért elballagsz egy jogászhoz. Vagy megkeresed a képviselőd, hogy az önkormányzatnál rendezzen az utcába egy fekvőrendőrt, vagy sebhatár táblát. Ha emberünk programja állandó, és menetrend szerű, érkezése előtt kiszórsz törött üveget vagy jancsiszöget. Ha elment, viszont fel kell szedni. Vadász jellegű egyének csúzlival is megküldhetik hátulról. Ezek csak akkor érvényesek, ha mindenki tudja tartani a száját. Ha meglátod valahol parkolni PUR habot a kipufogóba, nem kell sok, csak annyit hogy a dobig beérjen. Ha nem távirányítósan nyitja, akkor bele lehet törni a zárba gyufát, vagy csak simán pillanatragasztót. De nyilván a legelső mozzanat az kéne, hogy legyen, hogy leinted, és megkéred ne racsingoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!