2 hete vizsgáztam a jogsit még meg sem kaptam plusz még autó vásárlás is hátravan ami megint lehet pár hét szerintem
attól félek hogy a sok üresjárat úgy elbizonytalanít hogy egyedül nem merek majd elindulni sem, mire oda jutok hogy mehetnék
2019. dec. 26. 16:21
1/10 anonim válasza:
Úgyis béna leszel először az ismeretlen kocsival. Ha nagyon parázol előtte vegyél még két órát.
2019. dec. 26. 16:32
2/10 anonim válasza:
Én pont 10 évet 😂 28 evesen szereztem jogsit es most, 38 evesen kezdtem vezetni. Azert elotte vettem vagy 15 orat. Aztan egyedul vezetni nagyon fura volt, tok batortalan voltam, feltem, kb minden masodik lampanal lefulladtam, de most már kezdek ugy ahogy belejonni.
2019. dec. 26. 16:43
3/10 anonim válasza:
Pár hét nem olyan sok! De ha van a családban autó, akkor azt érdemes elkérni, vagy megbeszélni a tulajjal, hogy ha mondjuk vásárolni megy, akkor elkíséred és te vezetsz. Az új autóval pedig érdemes majd egy parkolóban pár órát ismerkedni, hogy a kezelése ne okozzon majd gondot.
Mint ahogy írták már, vehetsz órát jogsival is, szerintem más lesz stressz nélkül gyakorolni.
2019. dec. 26. 16:49
4/10 anonim válasza:
Másfél évet, mert elvittek katonának. Utána melóban kellett vezetni.
2019. dec. 26. 17:12
5/10 Nyakasparasztgazda válasza:
Én kb 2 napot...
2019. dec. 26. 17:36
6/10 anonim válasza:
hát annó még az a szétnyitható jogsit kaptuk, amit ott helyben ki is állítottak, úgyhogy hazafelé már a saját jogsimmal jöttem :D
2019. dec. 26. 19:03
7/10 anonim válasza:
Igazából majdnem mindegy mennyit hagysz ki bizonyos szint felett. Eleinte hetekig-hónapokig úgyis "bénázni" fog az ember tapasztalatlanság és rutin hiánya miatt. Egyszerűen az a dolog a vezetés, amihez gyakorlat kell és sok levezetett kilométer. Több hónap is lehet mire belejön az ember és akár több év is, mire rutinosan fog tudni vezetni, mert addigra találkozik elég szituációval.
2019. dec. 26. 19:20
8/10 anonim válasza:
#6 te kis cseles... szerintem te odafelé is kocsival mentél, mert benzinnel megy, nem jogosítvánnyal :D
AZ hogy valamelyik rokon, cimbi odavitte a kocsit a vizsgahelyre, nem életszerű :P
2019. dec. 26. 20:55
9/10 anonim válasza:
Az oktató kocsijával jöttünk haza
csak már saját jogsival vezettem és nem kért pénzt, mert nem voltam már a diákja.
2019. dec. 26. 20:58
10/10 anonim válasza:
Ahogy megkaptam a kártyát ültem fel a buszra bementem az első nagyobb autókereskedésbe, vettem egy gyakorlatilag félhalott bontószökevény, B corsát 50 darab ezresért +átírás, és azóta vezetem ez volt 2 éve :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!