Budapesten mennyire "bonyolult" furgonozni?
Tudom, hogy nehéz egy ilyen kérdésre válaszolni, de lenne egy munka, Budapesten kell árut szállítani.
3.5 tonnás, dobozos felépítményű kisteherautókkal.
Kérdésem arra vonatkozna,hogy ez a munka mekkora szo*ás, mennyire nehézkes pl. a belvárosi kis utcákban közlekedni, parkolni, egyszóval létezni?
Megszokás kérdése, hogy hogy boldogul az ember a városban egy ilyen járművel, vagy azért kell hozzá "tudás" is?
Régóta vezetek személyautót, de sosem bízom el magam, bármilyen infó érdekelne ami a közlekedés nehézségeivel kapcsolatos az adott jármű típussal Budapesten.
Én csináltam, rá is ment az idegrendszerem. Árut teríteni a belvárosban, de akár a Budai sűrűbb helyeken, az agyrém. Ha éjjel csináltam, akkor sem jobb, mertnakkor sincs parkolóhely, az utca közepéről rakodsz. Nincs az a pénz amiért mégegyszer ezt csinálnám. A haver szintén terít, de ő kisebb dobozossal(kisbusz méret)..látom rajta, hogy kezd gyűrődni...persze sokat keres, meg sok a mellékes, tehát pénz van dögivel, de az állandó helykeresés, a dudálás, rendőr, közteres..még szerencse, hogy két méteres izmos ember, így nem akarják pofánvágni..
Ez nem élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!