Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért költenek tuningra az...

Miért költenek tuningra az emberek ha alapvető dolgok nem működnek az autón?

Figyelt kérdés

Egy elem fóliázása: 40 ezer forint.

Az autó egy vödör csavar kb.

Tükör betörve,váltógomb leesik,gumi ezeréves és kopott,de fólia az kell..

2019. nov. 9. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy kupac kakiba egy szál virágot szúrsz, szebbnek tűnik ,még akkor is ha attól az még egy kupac kaki.
2019. nov. 9. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos pont az ilyenek miatt nem jut előre a tuning társadalom ebben az országban. Aki meg rendesen csinálná, az szív.
2019. nov. 9. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert logikusan (nem)gondolkodnak.
2019. nov. 9. 13:35
 4/8 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Mi van ha magának fóliázta 2ezerből?
2019. nov. 9. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért mert szeretik a tuningot és az "egyediséget"

Ha valaki szereti az szeretni fogja 10 ezerből is meg szeretni fogja 100 millióból is. Láttam én már széttuningolt Porsche Cayenne-t is, ami úgy nézett ki mintha a Need for Speed Underground 2-ben rakta voln össze egy iskolás gyerek.

2019. nov. 9. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:

#5: A kérdés nem az, hogy mennyibe kerül az alap. Maga nemében elég komoly B Corsa-t is lehet építeni, ami egy tuning show keretében megállja a helyét a Porsche-val szemben is.

Arról szól a kérdés, hogy miért van műszakilag rossz állapotban a tuning alap. Miért nem először tökéletes műszaki állapotra hozzák az autót és utána indul a tuning.

2019. nov. 9. 19:54
 7/8 Beviz Elek ***** válasza:

A műszaki tökéletesség drága. Azért mert valaki csóró/van fontosabb amire költenie kell, az nem azt jelenti hogy nem szeretné jól érezni magát az autójában.

Te is veszel lapostévét, hiába nem makulátlan a házad/kerted.

2019. nov. 9. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: De igen, gyakorlatilag akkor vettem tv-t, amikor kész volt a felújítás.

Autó témában meg pláne igaz.

Akkor vettem meg a nagy felnit nyárra, amikor már megvolt a téli prémium szett, akkor vettem meg az ültetőszettet, amikor a toronycsapágyak is ki voltak cserélve és még sorolhatnám

#2,6

2019. nov. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!