Nem olyan nagy tapasztalattal el merjek vállalni olyan munkát, ahol hetente át kell szelni az országot?
Engem ilyen helyekre ahol vezetni kell fel sem vesznek, hiába van C jogsim, szgk-ra sem engednek.. mi a titkod?
Én mernék, persze. Hajrá.
Egyelőre engem sem vettek fel csak az interjú volt meg ami szerintem jól sikerült. Sajnos én sem gyakran látok ilyen állást, de nagyon tetszik, hogy nem heti 5 nap az irodában kell gubbasztani, hanem néha kis kikapcsolódásként el kell menni egyeztetni.
Igazából van olyan ismerősöm, aki hasonló munkakörbe került és munkába állás előtt utoljára a forgalmi vizsgán vezetett, majd 5 év kihagyás után először beültek mellé, mentek egy kört Budapesten. Lefulladt, kicsit biznytalanul vezetett, de utána egyedül belejött hisz muszáj volt. Ültem már mellette többször, nagyon jól vezet.
Gyakorolj. Gondolom nem holnap kell kezdeni, addig meg belefèrhet az idődbe pár kör településen belül random, aztán egy kis országutazás a környéken. Végül autópálya - bár igazából utóbbi egyszerűbb vezetéstechnika és forgalmi viszonyok szempontjából, mint az országút.
A fontos az, hogy az autó kezelése biztonságosan menjen, így tudsz koncentrálni a forgalomra. Ott pedig annyi az alapszabàly, hogy hagyj időt magadnak: reagálni, odaérni, áttekinteni a forgalmi helyzetet. És igen, hadd dudáljon az , aki türelmetlen. Ő dolga, nem a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!