Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem olyan nagy tapasztalattal...

Nem olyan nagy tapasztalattal el merjek vállalni olyan munkát, ahol hetente át kell szelni az országot?

Figyelt kérdés
3 éve van meg a jogosítványom, eddig csak vidéki kisvárosban vezettem kb. 10 alkalommal, illetve mikor Görögországban nyaraltam egy hetet. Egy nagyon érdekes állást találtam, melybe az is beletartozik, hogy heti egy alkalommal el kell menni egyedül az ország különböző pontjain lévő partnerekhez, az autót biztosítják. Gondolom gyakorlat teszi a mestert... Mivel kb. 100-200 km vezetési tapasztalatom van, el merjek így vállalni egy ilyet?
2019. okt. 22. 23:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha 3 év alatt 100-200 km-t vezettél csak, akkor érdemes 8-10 órát venni oktató mellett, mielőtt ilyen munkát vállalsz
2019. okt. 22. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
31%

Engem ilyen helyekre ahol vezetni kell fel sem vesznek, hiába van C jogsim, szgk-ra sem engednek.. mi a titkod?

Én mernék, persze. Hajrá.

2019. okt. 23. 00:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyelőre engem sem vettek fel csak az interjú volt meg ami szerintem jól sikerült. Sajnos én sem gyakran látok ilyen állást, de nagyon tetszik, hogy nem heti 5 nap az irodában kell gubbasztani, hanem néha kis kikapcsolódásként el kell menni egyeztetni.

Igazából van olyan ismerősöm, aki hasonló munkakörbe került és munkába állás előtt utoljára a forgalmi vizsgán vezetett, majd 5 év kihagyás után először beültek mellé, mentek egy kört Budapesten. Lefulladt, kicsit biznytalanul vezetett, de utána egyedül belejött hisz muszáj volt. Ültem már mellette többször, nagyon jól vezet.

2019. okt. 23. 00:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorolj. Gondolom nem holnap kell kezdeni, addig meg belefèrhet az idődbe pár kör településen belül random, aztán egy kis országutazás a környéken. Végül autópálya - bár igazából utóbbi egyszerűbb vezetéstechnika és forgalmi viszonyok szempontjából, mint az országút.

A fontos az, hogy az autó kezelése biztonságosan menjen, így tudsz koncentrálni a forgalomra. Ott pedig annyi az alapszabàly, hogy hagyj időt magadnak: reagálni, odaérni, áttekinteni a forgalmi helyzetet. És igen, hadd dudáljon az , aki türelmetlen. Ő dolga, nem a tiéd.

2019. okt. 23. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés hogy bele tudsz e jönni a vezetésbe hanem hogy képes vagy e hosszú távon koncentrálni. Nem abbol vannak balesetek hogy valaki lefullad vagy ép nem szépen vált.
2019. okt. 24. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!