Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ez hívják parkrongálásnak...

Ez hívják parkrongálásnak Budapesten?

Figyelt kérdés

Ma a Római strandfürdőben voltunk családommal, a strand előtti utcában parkoltunk, mint az összes többi autós, a fák alatt. Délután a kocsihoz visszaérve egy büntetőcédula fogadott, miszerint 10000 Ft-ra bírságolnak "parkrongálásért" (ahogy néztem a környező autókat is). Mint a mellékelt képeken látszik, parknak nyoma sincs, sáros föld, többfelé eldobált szeméttel... Ja és természetesen semmilyen tábla nincs kirakva. Olyan érzésem van, hogy az egész csak az emberek lehúzására megy! Abszurdisztán 2010! Szerintetek van valami lehetőség reklamálni vagy esélytelen?

[link]

[link]

2010. júl. 15. 20:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Láttál táblát, hogy ott szabadna parkolni? NEM, mert nem is szabad. Ez nem lehúzás, hanem a felelőtlen sznobok jogos büntetése.
2010. júl. 15. 20:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer majd téged is elkapnak egy ilyen "jogos" büntetéssel...
2010. júl. 15. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Elég hülye megfogalmazás :S Amúgy sajnos jogos hisz "zöldterület" rongálás ami maitt kiszabták. És nem véletlenűl van idézőjelben a zöldterület mert sártenger de ezt az autósok tették azzá. Zöldterületre nem szabad autóval ráállni.
2010. júl. 15. 22:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a kulturált választ! Lehet, hogy jogilag helyes, de a fák alatt milyen parkot akarnak? Nem él meg ott semmi maximum gaz... Balatonon simán parkolnak a fák között mégsem bántja senki szemét... Nem foglaltam a rokkant parkolót, nem tapostam le a füvet, nem álltam el az utat mégis megbüntetnek...
2010. júl. 15. 22:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves első!!! nekem mindig azt mondták, hogy ne engedélyező táblát, hanem tiltót keressek.
2010. júl. 15. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Ilyen alapon kikéne írni mindenhol, hogy ne ölj, mert ha nem látod, akkor gyilkológép lehetsz?

2010. júl. 15. 23:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves első! Írjuk parkba, hogy lehet sétálni? Nem, az van kiírva hogy hol nem lehet... Egyébként meg nem tudom hogy jön ide a sznobság? Az, hogy az ember elmegy strandra 35°C-ban?
2010. júl. 15. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért fák alatt is él meg fű. Legközelebb inkább a szegély mellé állj meg ha nincs kinnt megállni tilos. Amúgy strand mellett nagyon kell figyelni hova rakod le az autót mert a közterületesek erre utaznak :S Undorítóan csinálják.

22:23-as voltam

2010. júl. 16. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is úgy tanultam, hogy csak ott nem lehet parkolni ahol tábla tiltja.
2010. júl. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!