Németországban miért van arányaiban sokkal több felsővezetékes áramütés, mint nálunk?
Tudja a bánat, ha valaki felmászik és azért vágja meg, akkor édes mindegy, hogy mekkora az áthúzási táv, mert ott már 3kv-nál is túl közel lehetne.
Am meg max annyit tudnék elképzelni, hogy ott úgymond divatosabbak az iylen őrültségek amiket aztán fel elhet tölteni netre levideózva stb nálunk talán még nem annyira terjedtek el.
Köszi a válaszokat.
#2: ezt pl. nem tudtam. De odakint sem hozzák ám le az összeset, egy rokon konkrétan tanúja volt egy ilyennek, és arról sem találni semmit.
#3: nekem is van olyan benyomásom, hogy sokan egy kicsit más dimenzióban élnek. Én azt figyeltem meg, hogy ahol jog, bürokrácia kerül a képbe, ott olyan tájékozottak és paranoiásak, hogy az már nevetséges, miközben a fizikai veszélyekkel kapcsolatban meglehetősen tudatlanok és/vagy könnyelműek.
#4: nem olvastam statisztikát, ez csak egy erős benyomás, mindenesetre megdöbbentett, hogy az említett esetre rákeresve hány másikat is kidobott a kereső.
Az arányokba pedig talán az is beleszámolandó, hogy egész más a miliő, elvileg minőségibb oktatásuk van, kevesebb a mélyszegény, leszakadt fiatal, akinek csak a deviancia maradt, rengeteg különféle csoport, klub működik, és sokkal többen engedhetnének meg maguknak normális menőzési formákat, mint pl. a hegyikerákpározás.
Adódik persze a gondolat, hogy talán nem is a németek csinálják, erről persze végképp nincs fent infó, de pl. ez sem tűnik bevándorlónak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!