Nem jó minőségű fékbetétet raktak a motoromba?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2000 kilométert tettem meg a motorral a fékbetétek cseréje óta. Az elejétől fogva nagyon csikorog enyhe fékezéseknél is. Roppant kellemetlen, mert mindenki keresi a hang forrását a forgalomban. Próbálkoztam "vasalással" is, de még mindig élesen csikorog. A szervizben azt mondták, hogy nincs baj vele, majd bekopik.2019. szept. 12. 14:21
1/2 dirtboy válasza:
Nem tudom milyen helyen cseréltetted de tárcsa szintjéhez kell venni betétet.Az sem jó ha puha a betét mert akkor hamar elkopik, meg az sem ha olyan betetet veszel ami túl kemény a tárcsához mert akkor meg a tárcsát koptatja el.
gyárilag szerelt tárcsa és betétet érdemes vásárolni.
2/2 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat - a gyári, brembo M50-esben lévő fékbetétes szettemben is szokott csikorogni a fék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!