Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionos "szakmáról" mik a...

Kamionos "szakmáról" mik a véleményetek?

Figyelt kérdés
Elmennél e kamionosnak, milyennek ítéled meg a kamionozást, jónak számít e az a pénz amit tenni kell érte cserébe?
2019. szept. 4. 14:55
1 2
 11/15 Beviz Elek ***** válasza:
100%

A pizzafutárkodás az az amit én csinálok. Napi 4-14 helyen rakok le, 3-6 helyen fel, 4-6 pótkocsi csere. És ez egy teljesen átlagos nap.

Cserébe viszont a reggeli és a délutáni kávémat is otthon iszom, a kényelmes ágyamban alszom, a tiszta fürdőszobámban zuhanyzom.

2019. szept. 9. 17:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom, hogy 8-10 órás műszak nincs kamionozásban, sehogy se sehol sem, mindenhol 12-14 órák minimum, hiába a tachográf, van hogy 18 órája is ekmegy az embernek egy nap, nem részletezném, hogy hogyan, de igen 18 óra se ritka egy nap,. Aztan lehet aludni 3-4-5-6 órákat, nincs semmi hétköznapja az embernek, hétvégéje is alig, mert akkor meg próbálja összszedni magát az ember hogy hétfőtől megint tudjon dolgozni heti 80 órát... Ezért cserébe megtudja kapni a 400-500 at ami teljesen jól hangzik, csak ami mögötte van óraszám meg amit tenni kell érte az a nem semmi.
2019. szept. 10. 07:54
 13/15 Beviz Elek ***** válasza:
100%
Nekem napi 10 óra az általános, ha 10,5 órára jön ki, már kezdek feszült lenni.
2019. szept. 10. 10:52
 14/15 A kérdező kommentje:
A 10 óra az még teljesen elfogadható.
2019. szept. 10. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm az,neki úgy mond tetszik,ő szerinte ahogy ő csinálja úgy jó,neki igen.

2 hét meló 2 hét pihi,gyerekek miatt választotta ezt,természetes osztrák cégnél van,angol irányítás.

Havi szinten 12 nap meló meg keresi azt amit más 4 hét alatt nemzetköziben magyar cégnél, ami szerinte jónak számít, ezzel én is egyet értek, viszik-hozzák őket, nem teljesítményben dolgoznak mint sok itthon cég,havi bért kapnak ha van munka ha nincs, ez mondjuk decemberben és januárban fordul elő.

2019. szept. 16. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!