Hol tudok a legolcsóbban parkolni? Mammuthoz költöztem vidékről.
A mammut mellett lakok 1 utcára, egyetem miatt vettem ki egy albérletet, viszont a lakás előtti parkolás 450ft óránként, bejelentve nem vagyok, és 3 óránként mindig jegyet kell vennem.
Nagyon sok munka és pénz itt parkolni. Néztem közeli parkolóházakat, de havi 40-60 ezer ft alatt nem találtam.
Egyetemista vagyok, nem tudok kifizetni ennyi pénzt.
Max havi 10-15 ezer ft-ot tudnék rászánni, bár azt is sokallom, de még be tudom vállalni.
Tippek esetleg?
Az autóm nem ér sokat, kb 2 millió ft, de 2,5 milliót költöttem arra 2 év alatt, hogy teljesen hibátlan és karcmentes legyen.
Az autót csak hétvégén használnám, heti 5 napot állna.
Köszi a segítséget!
A Jurányi utcában a Varsányi és a körút között van egy parkoló, emlékeim szerint valamivel 20e alatt van a havi bérlet (nem esküszöm meg rá, bőven lehet több is), szerintem annél olcsóbbat nem találsz.
Ingyenesen a legközelebb "felfelé" a Rózsadombon illetve "kifelé" Budagyöngye felé találsz ingyenes helyeket, de ezek 1km-nél messzebb esnek:
Ha mégis el tudod intézni a bejelentést és legalább egy évre szól a lakásbérleti szerződés, akkor igényelhetsz lakossági várakozási engedélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!