Utánfutó alját hogy lehetne lefesteni?
Adott egy 30 éves, egyedi gyártású 2 m-es utánfutó. Most épp nincs itthon a forgalmija, de lehet vagy 2-2,5 mázsa az önsúlya. Legutóbb műszakin kifogásolták, hogy nagyon rozsdás az alváza, de átengedték, viszont le kellene festeni. (A többi részét már festettem kétszer.) Úgy gondoltam, nagynyomású mosóval leveretni a rozsdát meg a sarat, aztán száradás után lekenni. A hozzáférés miatt akna nem játszik. Valahogyan fel kellene állítani az oldalára vagy a végére, vagy valami. Csak túl nehéz, és azt se akarom, hogy rám dőljön munka közben.
Valakinek valami ötlete, hogy kellene csinálni?
Hát azt csak fel lehet állítani, és kitámasztani.
Flexelni csiszolni, rozsdamarózni kell és aztán alapozni és festeni.
3 ember egy trabantot felborít, annyit csak össze lehet toborozni arra az egy percre .
Azért egy utánfutót feldönteni ne legyen már akkora kihívás.
Azért probléma, mert jó nagy utánfutó, nem valami kis 1 mázsás. Megpróbáltam megemelni az egyik sarkát, de 1 cm-re se tudtam megemelni, pedig a vonófej is támaszkodott, tehát nem kellett a súly felét se emelnem, akkor meg 2 fő se tudja annyira emelni, hogy ne lendületből dőljön át.
Ahol lehetőségem van a dologra, nem ott lakom, nincsenek ott olyan ismerőseim. De mindegy, majd megpróbálom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!